McAfee fortsætter med at promovere kryptokurver

McAfee fortsætter med at promovere kryptokurver fra sin spanske fængselscelle

Cointelegraph interviewer antiviruspioneren John McAfee om staten Blockchain fra hans grænser i Barcelona, ​​Spanien.

John McAfee, en excentrisk millionær, kryptoentusiast og antivirusekspert, blev for nylig tilbageholdt i Spanien på anklager om amerikansk skatteunddragelse. Han står også over for anklager, der stammer Bitcoin Era fra en række tvivlsomme kryptokampagner, hvorfra han angiveligt tjente millioner af dollars. Selvom han i øjeblikket befinder sig i et spansk fængsel, forhindrede det ham ikke i at fortælle nogle af hans tanker om den seneste udvikling i kryptoindustrien.

Med hensyn til PayPals nylige meddelelse sagde McAfee “PayPal’s accept af kryptokurrency-signaler, tror jeg, en ny bølge af kryptokurrencyaccept over hele verden. Regeringer over hele verden bliver nødt til at vænne sig til kryptokurver. ”

I 2017 forudsagde McAfee dristigt, at Bitcoin ville ramme 1 million dollars inden for tre år, skønt han senere tog sin kommentar tilbage i juli 2020

Da han blev spurgt, om hans syn på aktivklassen havde ændret sig i månederne siden, svarede han bekræftende og sagde „For mange folk bruger krypto som en måde at blive rig hurtig i stedet for dens oprindelige hensigt, som er at købe og sælge transaktioner. ”

”Vi vil meget snart se en ny bevægelse til at bruge kryptokurver som transaktioner snarere end som hurtigt at få rige ordninger. Dette er grunden til, at jeg udviklede den private $ GHOST stablecoin. ”

Selvom McAfee ikke længere er involveret i Ghost-kryptokurrencyaktivet, er han stadig en del af netværkets bredere privatlivsprojekt.

”Mit arbejde med $ GHOST drejer sig udelukkende om vores udvikling af verdens første private stabecoin,” forklarede McAfee. ”Version én vil være en indpakket DAI. Senere får vi en ny stabil, privat blockchain. Indehavere af $ GHOST deler alt overskud i transaktionsgebyr for stablecoin. ”

Ifølge hans korrespondance, som blev fremmet gennem hans kone fru Janice McAfee, er han endnu ikke blevet transporteret til USA og stadig bor i Barcelona. ”Jeg har ikke set den fulde klage eller anklagerne mod mig, men jeg antager, at de også ser på mine kryptoaktiviteter,” sagde John.

McAfee og hans kone har sendt en række opdateringer via deres Twitter-profiler efter hans anholdelse. John undgik de amerikanske myndigheder i nogen tid på grund af skatteafgifterne mod ham.