Yearn Finance absorberar Pickle för att öka DeFi-belöningarna

Yearn Finance absorberar Pickle för att öka DeFi-belöningarna

DeFi-protokollet Yearn har tagit Pickle ombord för att skapa nya valv och strategier.

Decentraliserat finansprotokoll Yearn har meddelat ett partnerskap med Pickle Finance för att stärka avkastningen på jordbruksincitament och kompensera offren för den senaste Pickle-exploateringen Bitcoin Revolution som resulterade i förlusten av nästan 20 miljoner dollar i Dai.

Enligt ett tillkännagivande från Yearn-grundaren Andre Cronje är flytten utformad för att minska duplicerat arbete, öka specialiseringen och utnyttja delad expertis. Pickle Finance-valv, eller ‚Pickle Jars‘ som de kallas, är klonade versioner av Yearns v1 yVaults så att koden liknar varandra.

Pickle Finance uppmuntrar lantbrukare att sälja stablecoins som handlar över sin pinne och köpa sådana som ligger under den, för att hålla dem nära anpassade till den dollar de bygger på.

Cronje sa att det första steget skulle vara att slå samman Pickle Jars och Yearns v2 Vaults och slå samman båda protokollets totala värde låst, eller TVL. Han uppgav att ytterligare integration är planerad.

1 / Vi är glada att kunna meddela att Yearn har bildat ett symbiotiskt förhållande med @picklefinance.

Du kan läsa mer information i inläggen Medium och styrning nedan. https://t.co/xR8HYp4V58https://t.co/WMG6l2GLdw
– yearn.finance (@iearnfinance) 24 november 2020

Slutmålet är att stärka avkastningen för avkastningsodlare med Pickle-strategier som tjänar ökade prestationsavgifter enligt den nya Yearn-avgiftsstrukturen. Yearn Finance, som nyligen formaliserat en verksamhetsbudget, planerar att gå ombord på Pickle-utvecklare och strategiskapare för att utforma nya strategier och avgiftsstrukturer för de nya valven.

Pickle kommer att införa belöningsmätare med tokens som distribueras till de som spelar Yearn-valvtoken

Dessa tokens kan nu vara tidslåsta i spärr och kommer att kallas DILL som också kan användas för att delta i Pickle-styrning och öka belöningar som mottagits från Yearn Vault-mätare.

Några i samhället ifrågasatte om det borde ha varit en styrningsröstning om beslutet, men Yearn-teammedlem ‚@tracheopteryx‘ förklarade att detta inte skulle vara nödvändigt.

Han uppgav att det är helt tillåtet att skapa nya Yearn Valv, till exempel de nyligen sammanslagna Pickle Jars, så ingen omröstning krävs. Dessutom avger de nya mätarna Pickle-tokens, inte Yearn’s, och belöningar finns i DILL, inte YFI.

Pickle Finance hackades nyligen i ett Dai-valv-flash-utnyttjande vilket resulterade i förlust på nästan 20 miljoner dollar. Dess ursprungliga token PICKLE kollapsade 50% den 21 november från $ 23 till $ 11. Efter nyheten om fusionen med Yearn ökade den till nästan $ 30 men har sedan dumpat tillbaka till cirka $ 16 vid tidpunkten för pressen.

En ny token som heter CORNICHON kommer att skapas för att spåra förluster till följd av denna attack. Tokens kommer att präglas mot en ögonblicksbild av saldon vid attacken och distribueras proportionellt till offren, tillade tillkännagivandet.

Dessutom lämnades ett krav in i DeFi-försäkringsprotokollet Cover för att erbjuda så mycket som $ 340 000 i ersättning om det godkändes med majoritetsröstning.