Olie er ikke en butik med værdi, Bitcoin er, siger Crypto-milliardær

Oliereserverne er steget med faldet i efterspørgslen på grund af den pandemiske situation. Derfor tilbyder regeringen obligationer, der er bakket op af oliereserver, men en kryptomillionær siger, at Bitcoin Era er en bedre investeringsmulighed end olie.

Bitcoin er en butiksværdi, ikke olie – Crypto-milliardær Cameron Winklevoss

Cameron Winklevoss, medstifter af Gemini-udvekslingen, påtog sig twitter til at gå ind for bitcoin endnu en gang. Midt i faldet i næsten alle sektorer på grund af den pandemiske situation, mener mange, at bitcoin er en sikker investering.

I den nylige tweet siger Winklevoss, at bitcoin har større butiksværdi end olie, som har været vidne til et stort efterspørgsel i nyere tid.

Med den voksende prisoptagelse og stigende priser skubbede Winklevoss et af de foretrukne digitale aktiver som det mest knappe aktiv nogensinde, Bitcoin. På pressetidspunktet handler Bitcoin for $ 11753 mod USD med en lille stigning på 1,56 procent inden for de seneste 24 timer. Camerons nøgleargument er imidlertid, at Bitcoin’s maksimale forsyning er begrænset og kendt, hvorimod det er svært at analysere knapheden i andre traditionelle aktiver såsom Guld og olie.

Du kan synes dette er interessant – Bitcoin til $ 200 milliarder markedskapital skinner med hedgefonde, der rammer $ 5 mia. Mark

Bitcoin – det mere knappe aktiv

Den igangværende kritiske økonomiske fase har efterladt investorerne at jage efter et pålideligt aktiv at investere i. Den mindre efterspørgsel efter olie har tvunget regeringer som Iran til at tilbyde sikkerhedsobligationer, der støttes af olie.

Omvendt medstifter af tvillingsiger, at bitcoin er en bedre mulighed end olie. Bitcoin har større butiksværdi, og det er mere knap end olie. Krypto tilhængere var dog enige om hans pointe, men nogle af brugerne markerede deres afvisning.

Verdensolieefterspørgsel faldt stejlt

Ifølge en nylig erklæring fra Organisationen for Petroleumsexporterende lande (OPEC) er olieefterspørgslen faldet over hele verden. Dette skyldes den igangværende COVID-19-krise, der havde efterladt næsten hele verden under et opsving.

Faldet i efterspørgslen vil dog blive genvundet i de følgende måneder, da mange lande har lempet deres lockdowns. Derfor forventes olieefterspørgslen at hoppe tilbage inden næste år.

Kort sagt har COVID-19-pandemien påvirket enhver sektor omvendt. Fremover søger investorerne efter ’sikre havne‘ efter deres midler. Som sagt af Winklevoss kan Bitcoin derfor være en bedre mulighed, da det digitale aktiv forventes at overgå alle andre traditionelle aktiver i de kommende dage.